Inloggen

Basisschool De Maaskopkes

preview

Hallo allemaal!

 

Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om mij in het kort voor te stellen.

Mijn naam is Roger Sliepen, ben 56 lentes jong en een geboren en getogen Maastrichtenaar.

Op 13 januari ga ik als conciërge beginnen bij jullie basisschool “de Maasköpkes”.

 

Na ruim 34 jaar te hebben gewerkt in een grote industriële organisatie ENCI Heidelberg Cement te Maastricht, is mijn functie komen te vervallen. De laatste tien jaar was ik Assistent Hoofd van de gehele productie en een van mijn kerntaken was het transformeren van het groeve gebied tot een natuurpark.

Door het vrijwilligerswerk bij een andere bassischool, is mijn enthousiasme voor deze functie ontstaan. Ik ben een mensen mens en wil graag leerlingen en collega’s ondersteunen.

 

Verder ben ik een bezige bij en ben daardoor zeer actief in de sport en in het verenigingsleven. Ik ben hardlooptrainer en coach daarbij mensen die een bepaald doel met lopen willen bereiken. Het mede organiseren van hardloopwedstrijden horen daar ook bij. De nodige kilometers op de race/mountainbike en het hardlopen dagen mij dan uit om deel te nemen aan triatlons en andere wedstrijden.

Naast mijn hobby’s zoals koken, bergbeklimmen en klussen in en om het huis, verzorg ik rondleidingen in het getransformeerde groeve gebied.

 

De overstap naar mijn nieuwe baan wil ik met veel enthousiasme gaan maken en de uitdaging aangaan en hoop op een goede samenwerking met jullie!

 

Tot binnenkort.

 

Roger Sliepen

Inline image